Fredags Inspiration

Så er det blevet fredag og weekenden er ved at være over os. For mange af os betyder det en ny genopladning af batterierne og tid foran symaskinen. Så hvad ville være bedre end at starte weekende med noget inspiration.

Personligt kan jeg blive inspireret af mange forskellige ting. Det kan være en simpel teknik en total refashion, noget flot stof eller tøj eller alt der i mellem. Siden jeg lige har tilføjet nogle online sy-ressourcer til min blog, så tænker jeg det ville give mening at fremhæve en af disse ressourcer som jeg bliver inspireret af.

For de af jer som endnu ikke kender April og hende youtube kanal Coolirpa, kan I glæde jer. April hun omsyr tøj hun finder i genbrugsbutikker til nye smarte ting. Især denne video som hun uploadede for kort tid siden, blev en øjeblikkelig favorit.

 

Hvad inspirer dig?

Hav en dejlig weekend.

vh

Jannie!

You may also like

Feel free to