De Første Ti: Nummer 5. Sports Blusen

For ikke så længe siden var jeg en tur i STOF2000, og  der var sørme udsalg. Hurra! Så den dag kom jeg hjem med lidt ekstra, hvis du ved hvad jeg mener. Denne “ekstra” inkluderede et lidt sært gråt/sølvfarvet stof med lidt stræk. Salgspersonen var ikke rigtig sikker på hvad det var lavet af, andet end at det nok var syntetisk. Jep, det tro jeg også. Men prisen var 3 meter for 50kr! Jeg er ret sikker på at det nok mest var derfor jeg endte med at købe det.

Da jeg var kommet hjem og var igang med at pakke min fine samling af smukke stoffer og tilbehør (og altså… Det grå stof også…), gik det ret hurtigt op for mig at jeg ikke havde den fjerneste ide om, hvad jeg skulle bruge stoffet til. Det fik mig mest til at tænke på nogle af de rumskibslege jeg havde leget med min fætter og kusine i min barndom. Vi havde fået nogle store flyttekasser som vi havde tegnet på så de blev til et rumskib, så sad vi i dem og hørte  Boney M – night flight to Venus og fløj rundt i universet. Her ville stoffet ikke bare være passende. Nej det ville være påkrævet!

Stoffet endte med at ligge og skæve til mig fra mit lager i en månedstid, før det en dag gik op for mig at det mindede lidt om det stof som mine træningsbluser var lavet af. Det var ikke helt så elastisk, men tæt på, så jeg gav det et forsøg.

Det blev til en t-shirt med prinsessesømme og lidt længere ærmer end sædvaneligt (Det sidder bare bedre på mig med lidt længere ærmer).

Front 1 front 2 front 3 side 1 side 2 back 1 back 2 back 3

Jeg har planlagt at lave en til min kæreste også (twinsies!!), Af en eller anden grund har vi begge et had-kærlighedsforhold til at være klædt ens. Ulækkert, jeg ved det. Ulækkert godt!! Så her i weekenden fandt jeg målbåndet frem og fik ham målt fra top til tå. Vi fik alle målene, trust me!

Evaluering: Jeg har virkelig problemer med at lave pæne kraver. Det på billederne er tredje forsøg, og selv om det nok er det værste af de tre, var stoffet så slidt fra at sætte det på og rive det af igen, at jeg ikke vil give det en chance til. Så sådan bliver det altså. Så må jeg lære videre på andre toppe. Det gik rigtig godt med prinsessesømmene, no problem. Jeg er ikke helt sikker på at pasformen er helt god, jeg kan se nogle folder og rynker nogle steder som jeg tror kommer fra at ærmerne er lidt for stramme og måske er den også for stram over brysterne, ikke helt sikker. På lænden er der også en hel del stof, så ved næste gang så vil jeg prøve at lave en svajrygstilretning.

For at være helt ærlig er jeg ret ny til det her med at finde en god pasform. Så hvis du har kommentarer og forslag omkring det tager jeg imod med takkehånd.

Hvad med dig, hvad er du blevet lokket ud i, i udsalgets hellige navn?

 

Tak fordi du læste med, hav en dejlig dag!

vh

Jannie

You may also like

Feel free to